fbpx

Shërbimet tona

Reklamim në TV kanalet e Kosovës

Vendosni reklamen tuaj në TV platformat satelitore & tokësore

Hapësira reklamuese në Aeroportin e Prishtinës

Reklamoni biznesin tuaj në mbi 50 hapësira reklamuese në Aeroprtin e Prishtinës. 3 milionë pasagjerë në një vend.
Werbung Flughafen Prishtina - ErisCom RM1

Produksione

Produksione të video spoteve dhe animacioneve

Marketing

Marketing digjital me promovime ne Facebook, Instagram, Google dhe me Influencer.

Design

Web Design, Design Grafik për Logo, postera e postime, Video Animacione dhe shërbime tjera grafike.

ErisCom është agjenci e marketingut, e cila ka nën ombrellën e saj një rrjet shumë të gjerë të bizneseve të komunitetit shqiptarë anembanë botës.

Rritje dhe sukses

Nëpërmjet mbështetjes sonë të vazhdueshme, ne duam t’ju ndihmojmë në rrugen drejt suksesit dhe të rritemi së bashku me ju.

Rreth 3 milion Shqiptarë

Me shërbimet dhe hapësirat reklamuese tona të ndryshme mund të synoni rreth 3 milionë Shqiptarë.

Çmimet më të mira

Falë pozicionit tonë lider në treg, ne mund të transmetojmë reklamat tuaja në kohën më të mirë dhe me çmimet më të mira

Partnerët tanë

Na kontaktoni

Për çfardo kërkese mos hezitoni të na kontaktoni. Dikush nga ne do të ju kontaktoj sa më shpejt që të është e mundur!