fbpx

Reklama gjatë ndeshjeve të Kosovës

Rritni dukshmërinë e biznesit tuaj me mundësitë e reklamimit në stadiumin Fadil Vokrri
Po ofrojmë hapësira të shkëlqyera reklamimi rreth fushës, të siguruar që mesazhi i biznesit tuaj të fitojë ekspozim maksimal gjatë çdo ndeshjeje dhe ngjarjeje.
Gëzohemi të marrim aplikimin e biznesit tuaj për reklamim në stadium.

Pano reklamuese anash fushës

Pano reklamuese prapa portës