fbpx

Self Check-in hapësire

Hapësira reklamuese pas sporteleve të reja të vetë-regjistrimit është një mundësi e parë për të sjellë kompaninë tuaj në qendër të vëmendjes.
Hapësira ka një gjatësi prej 11.5 metrash dhe një lartësi prej 2.6 metrash.
Gëzohemi të marrim aplikimin e biznesit tuaj për këtë hapësirë.

Self Check-in

Hapësira tjera