fbpx

Rreth Nesh

ErisCom Mediaagentur GmbH

Angazhimi jone profesional në fushën e marketingut filloj në vitin 2013, kur ështe hapur kompania “ErisCom Mediaagentur GmbH” në Zvicërr, e cila sot është njëra nga agjencitë më të mëdha të marketingut në Kosovë dhe Diasporë. Aktualisht kemi marrëveshje kontraktuale me të gjitha mediumet e mëdha të Kosovës siç janë: RTK, Klan Kosova, TV Dukagjini KTV, ATV, RTV21, Kanal 10. Zbatimi i këtyre kontratave nënkupton menaxhimin dhe shitjen e mbi gjysmë milion sekondash marketing çdo vit.
PARTNERË
+ 0
PROJEKTE
+ 0
VITE EKSPERIENCË
0
MILION AUDIENCË
0 +
Nga dita e themelimit të saj, ErisCom është partner marketingu për shumë kompani të mëdha vendore e ndërkombëtare. Për më shumë se 13 vite unë dhe stafi im kemi ideuar dhe realizuar fushata të suksesshme të marketingut.
Vec mundësisë për transmetim të reklamës në televizionet me shikueshmërinë më të lartë në Kosovë dhe Diasporë, ne ofrojmë edhe prodhimin profesional të spoteve komerciale. Dëshmi e punës dhe suksesit tonë është lista e gjatë e klientëve tanë, të cilët tash e sa vite I qëndrojnë besnik ErisCom-it në fushën e marketingut. Bëhuni edhe ju pjesë e rrjetit më të madh të bizneseve që operojnë në Zvicër e më gjerë.

Misioni Ynë

Misioni i ErisCom është bashkëpunimi afatgjatë me bizneset, gjë kjo e cila është e lidhur ngushtë me suksesin tuaj. Avancimi dhe rritja e bizneseve shqiptare kudo që ndodhen, nuk mund të arrihet pa marketing të mirë, prandaj misioni ynë kryesorë është ofrimi i shërbimeve promocionale me standarde profesionale dhe përgjegjësi të lartë.

Vizioni Ynë

Agjencia e Marketingut ErisCom është e përkushtuar që ti ofroj klientëve të saj rezultate konkrete nga kampanjat e marketingut, avancim të marrëdhënieve biznes-klient dhe mbështetje totale gjatë gjithë periudhës së promovimit. Ne jemi të angazhuar me një staf profesional drejt sigurimit të shërbimeve, sipas marrëveshjes së arritur.

Objektivat

Misioni i ErisCom është bashkëpunimi afatgjatë me bizneset, gjë kjo e cila është e lidhur ngushtë me suksesin tuaj. Avancimi dhe rritja e bizneseve shqiptare kudo që ndodhen, nuk mund të arrihet pa marketing të mirë, prandaj misioni ynë kryesorë është ofrimi i shërbimeve promocionale me standarde profesionale dhe përgjegjësi të lartë.

Team

Ne poashtu ofrojme hapësira të marketingut në Aeroportin e Prishtinës, Biznesi juaj mund të reklamohet në mënyra të ndryshme si Billboard, Megaboard, Led Screen 24/7, dhe në të gjitha pozitat në zonat më të frekuentuara te Aeroportit.