fbpx
Siç sugjeron edhe emri, hapësira e fundit reklamuese ‘Door’ në Aeroportin e Prishtinës hap dyer të reja në botën e reklamave. Reklama ndodhet në sallen e pritjes ku udhëtarët takohen me miqtë dhe familjen e tyre.
Gëzohemi të marrim aplikimin e biznesit tuaj për një ose më shumë seksione.