fbpx

Bridge

Urat mund të shihen nga vende të ndryshme në aeroport. Reklama është e printuar në të dy anët.
Hapësira ka një gjatësi prej 23.5 m dhe një lartësi prej 262 cm.
Gëzohemi të marrim aplikimin e biznesit tuaj për këto hapësira.

Bridge

Hapësira tjera