fbpx

Aeroporti Prishtina

3 milionë pasagjerë në një vend

Përveç marketingut në hapësirat kryesore kohore televizive ErisCom për shumë vite është kompania lider në zhvillimin e kampanjave të marketingut në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, duke ofruar hapësira reklamuese në zonat me qarkullimin më të madh të pasagjerëve.

Gjeni më poshtë planin me të gjitha hapësirat reklamuese

Billboarda

Mbi 50 hapësira ne billboarda statike i gjeni në Aeroportin e Prishtinës. Në të gjitha hapësirat mund të reklamoni biznesin tuaj . 

Werbung Flughafen Prishtina - ErisCom RM1
Werbung Flughafen Prishtina - ErisCom DG4
Werbung Flughafen Prishtina - ErisCom DG1

TV LED

Ju mund të reklamoni kompaninë tuaj me video në ekranin LED dhe të bindni grupin tuaj të synuar.

LED Barrisol

Hapësirat të reja LED Barrisol pas sporteleve të Check-in bien në sy të të gjithë udhëtarëve.

Gëzohemi të marrim aplikimin e biznesit tuaj për një ose më shumë seksione.

'Door'

Siç sugjeron edhe emri, hapësira e fundit reklamuese ‘Door’ në Aeroportin e Prishtinës hap dyer të reja në botën e reklamave. Reklama ndodhet në sallen e pritjes ku udhëtarët takohen me miqtë dhe familjen e tyre.

Bridge

Urat mund të shihen nga vende të ndryshme në aeroport. Reklama është e printuar në të dy anët. 

Klikoni mbi zonat me ngjyrë të gjelbër ose të kuqe për të marrë më shumë informacion në lidhje me hapësirat e reklamave.

= Hapësirë reklamuese e lirë

= Hapësirë reklamuese e zënë

Nebst den Billboards, bieten wir neu auch Werbung auf einem grossen LED Screen an, auf welchen Sie mit Videos oder Animation werben können.