fbpx

Shërbimet

Video reklama në TV kanalet shqip

Reklama juaj shfaqet në platforma satelitore & tokësore

Agjencia jonë e marketingut bënë prodhimin e reklamës tuaj nga idea e deri në përfundimin e projektit. Mjafton të ndani me ne të dhënat si shërbimet dhe historikun e kompanisë tuaj. Për pjesën tjetër kujdeset ekipi ynë profesional dhe me shumë përvojë.
Oferta e ErisCom nuk mbaron këtu. Na kontaktoni tani nëse dëshironi që emri i kompanisë tuaj dhe slogani kryesor të shfaqen përmes një Pop-Up Banneri prej 10 sekondash në emisionet me të ndjekura, të cilat ngarkohen edhe në Youtube.

Promocione interaktive në Aeroportin e Prishtinës

Përveç marketingut në hapësirat kryesore kohore televizive ErisCom për shumë vite është kompania lider në zhvillimin e kampanjave të marketingut në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, duke ofruar mbi 30 hapësira reklamuese në zonat me qarkullimin më të madh të pasagjerëve.
Njohuritë që unë kam në shitje dhe marketing, në një industri që kërkon ndryshime dhe përshtatje të vazhdueshme si dhe aftësitë e menaxhimit të një stafi të dedikuar të marketingut janë arsyet që sollën suksesin e Agjencisë ErisCom dhe klientëve tanë.
0 +
milion pasagjerë në vit
0 %
të pasagjerëve nga Zvicrra
0 +
hapësira reklamuese

Promovimi në portale

Reklamoni në portalet më të klikuara nga të gjithë Shqiptarët, ku përmes këtij shërbimi biznesi juaj mund të promovohet përmes publikimit të artikujve të sponzorizuar dhe web banerave që do të lansohen në këto portale për mobile dhe desktop.

Marketing digjital

Facebook, Instagram, Influencer & Newsletter

Përvoja jonë shumë vjeçare e bënë ErisCom partnerin tuaj ideal për Marketing Digjital në rrjete sociale si Facebook dhe Instagram. Zgjeroje fushën e veprimit të kompanisë tuaj përmes influencerëve që janë yje te botës virtuale. Kjo është e ardhmja e marketingut dhe me ne tranzicioni i kompanisë tuaj në Marketing Digjital është i lehtë.

Web design / development​

Në mënyrë që të kenë sukses në botën e sotme dixhitale, bizneset kanë nevojë për krijimin e webfaqes profesionale, në mënyrë që klientela të kete qasje më të lehtë dhe direkte për çdo kerkesë.