Slide Video reklama në TV , video spote, në platforma satelitore & tokësore
Përzgjedh ofertën
Slide Promocione interaktive në
Aeroportin e Prishtinës
Përzgjedh ofertën
Slide Marketing digjital
(Facebook, Instagram, Influencer)
Përzgjedh ofertën
Slide Produksion të video spoteve
dhe animacioneve
Përzgjedh ofertën
Slide Dizajn Grafik, animacione 3D
dhe shërbime relevante
Përzgjedh ofertën

Bashkpuntorët tanë

Mirësevini në ErisCom GmbH

ErisCom është agjenci e marketingut, e cila ka nën ombrellën e saj një rrjet shumë të gjerë të bizneseve të komunitetit shqiptarë anembanë botës.

store

Partneri Juaj

Ne jemi partner digjital i juaji.

speaker

Promovues Ideal

Promovim tek gjithë audienca.

sale

Super Oferta

Oferta gjatë tërë vitit.